Secrid kortholder

Secrid kortholder

Der er 15 varer.

I 1990 startede ægteparret René van Geer og Marianne van Sasse van IJsselt fra Holland et designbureauet Design Service International. Her arbejdede de med innovation for virksomheder og blev derfor involveret i produkter til elektronisk betaling i samarbejde med bla. Rabobank. Det blev startskuddet til udviklingen af Secrid kortholder, den vi k...

I 1990 startede ægteparret René van Geer og Marianne van Sasse van IJsselt fra Holland et designbureauet Design Service International. Her arbejdede de med innovation for virksomheder og blev derfor involveret i produkter til elektronisk betaling i samarbejde med bla. Rabobank. Det blev startskuddet til udviklingen af Secrid kortholder, den vi kender i dag.

I 1997 kom den første udgave, som blev kaldt  Bodycard. Der skulle gå mere end ti år før ægteparret valgte af afslutte alt samarbejde for at stå på helt egne ben.

I 2008 valgte de at virkeliggøre deres drøm om eget brand og produktserie – det var her Secrid kortholder blev skabt. Efter et års udvikling med et hav af prototyper blev de i 2009 endelig klar med deres bedste kortholder. I starten var det kun aluminiumsboksen kaldet Basic de introducerede, men der gik ikke længe før læder Secrid kortholderen kom.

Hos Secrid er de meget fokuserede på kvaliteten, den skal altid være i top. Derfor bliver der også kun brugt europæiske leverandører og produktion forgår altid i Holland. 

Mindre
Mere
Viser 1 - 15 af 15 varer