Nedsat pris! The north face Jester A93CM8E Udvide

Lækker North face rygsæk med sporty look - Jester

The North Face The North Face

715752257984

Nyhed

The North Face Jester Rygsæk byder på god plads, den har tre opbevaringsrum. Den er fremragende til arbejds eller skolebrug, men kan også anvendes til udendørs brug.

Flere detaljer

249,00 DKK

inkl. moms

498,00 DKK inkl. moms

-50%

The North Face Jester Rygsæk byder på god plads, den er opdelt i tre lags opbevaringsrum. Den er fremragende til arbejds-eller skolebrug.

Hoved rummet passer til store bøger og ringbind. Det sekundære rum har organisator som gør det let at holde styr på småting. På siden af tasken er der flaskeholder.

Jester rygsæk forener masser af opbevaring med tekniske detaljer f.eks. på stropper og et behagelig skum ryg, der afspejler den nyeste tænkning i at beskytte belastning udsatte områder på bærerens krop.


Features:
Flexvent ™, sprøjtestøbte skulderstropper
Behagelig, syede skum bagpanel
Aftageligt hoftebælte
Brystrem
Stort hovedrum der passer til bøger og ringbind
Sekundære rum med organisationen
Udvendigt nøgle klips
vand flaske lomme
Størrelse: 48 cm x 34 cm x 17 cm

The North Face har fået navn efter en meget kold og barsk side af et bjerg. To klatre- og vandreentusiaster åbnede i 1966 en lille butik og har siden udviklet og produceret deres egne helt egne rygsække og telte. The North Face er helt fremme når det gælder udstyr og beklædning til eventyr. Deres rygsække er i super kvalitet og der er tænkt over alt. Rygsækkene findes i mange forskellige modeller i forhold til hvad man skal bruge dem til, og selvfølgelig findes de også i mange spændende farver. Kig ind til os og se det store udvalg!! Vi har alt på lager, så vi sender varerne hurtigt.