Nedsat pris! Adax skind mappe sort 208584 Udvide

Super lækker Adax skind mappe i sort - 208584

Adax Adax

5705483129488

Nyhed

Lækker arbejdstaske til manden. Mange flotte detaljer, plads til PC ´en, papirer, mapper m.v. Hurtig levering.

Flere detaljer

1 559,35 DKK

inkl. moms

2 399,00 DKK inkl. moms

-35%

Super lækker blød herre mappe i sort skind. Denne skindtype er meget blød med en fin blank overflade.

Tasken har en enkelt hank foroven, og en lang justerbar skulderrem der kan tages af, den er en kombination af stof og læder. Remmen kan blive

max 138 cm. lang.

Der er lynlåslommer både foran og bagpå tasken. Tasken lukkes med et sølvfarvet klik-spænde, som har tre niveauer og kan låses med en lille nøgle. Alle detaljer er holdt i sølvfarvet. Indvendigt er tasken foret, der er to rum med lynlås og i midten er der et stort åbent rum perfekt til f.eks. en bærbar computer. I det bageste lynlås rum er der yderligere en mindre lomme også med lynlås samt plads til tre kort, to kuglepenne og mobiltelefonen. Smart herre taske/mappe fra Adax.

Størrelse: 39 x 28 x 10  cm.

Adax er en anerkendt skindproducent som laver rigtigt flotte og lækre tasker osv. Grundlæggeren af Adax Eugen Silfen designer størstedelen af virksomhedens produkter." I 1982 blev Adax etableret af administrerende direktør Eugen Silfen. I dag har de mere end 100 ansat i forskellige lande. De producerer alle former for skind tasker, punge skind og selvfølgelig skind clutch. Skind taskerne fåes i mange farver og mange skindkvaliteter. Det gælder for pungene. Så kig ind til Zachos.dk og se det store udvalg.