Nedsat pris! Vaude Tecomove green Udvide

Vaude Tecomove bæltetaske i en flot grøn farve

Vaude Vaude

Nyhed

Lille bæltetaske til din pung, mobil m.v., sikker model, da alle åbninger vender ind mod kroppen, så man bedre har føling med tingene.

Flere detaljer

100,80 DKK

inkl. moms

168,00 DKK inkl. moms

-40%

Praktisk bæltetaske fra Vaude. Hovedrummet har en lynlås-lomme indvendig. Den udvendige lynlås sidder ind mod kroppen så den er ekstra sikker. Ekstra polstring ind mod kroppen.

Farve: grøn

VAUDE tager ansvar for menneske og natur. Som et moderne familieejet firma og Europas miljøvenlige udendørs udstyrsleverandører tager VAUDE sit ansvar for mennesket og naturen meget alvorligt. Siden 2001 har de brugt de strenge miljønormer bluesign ®, som kontrolleres i hele tekstil merværdikæden. De var også det første udendørs selskab ifølge EMAS øko certificeret. I fremtiden vil de forbedre deres miljøpræstationer og at fremstille hele produktsortimentet, miljøvenligt. De har gjorde meget for at blive Europas mest miljøvenlige udendørs outfitter. Så vi kan nyde naturen, igen i morgen. På denne måde er de pioner og spørgsmål konventioner og grænserne for hvad der er muligt. Bjerget er deres symbol for de høje krav til produkterne samt en passioneret oplevelsen af naturen.