Nedsat pris! Kånken mini Shoulder Pads sort Udvide

Kånken skulderremme med ekstra polstring

Fjäll Räven Fjäll Räven

7392158901845

Nyhed

Disse skulderremme er med ekstra  vattering og gør tasken meget mere bekvem at bære på. Fastgøres med velcro og trykknapper.

Flere detaljer

106,80 DKK

inkl. moms

178,00 DKK inkl. moms

-40%

Disse skulderremme er med ekstra vattering og gør tasken meget mere bekvem at bære på. Fastgøres med velcro og trykknapper.

Farve: sort

Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung dreng på 14 år fra Nordsverige som havde stor interesse for friluftsliv - han ville begive sig på en længere fjeldvandring, havde dog store problemer med de rygsække som fandtes på markedet,  da de føltes som små, pæreformede tasker med ringe bæresystem. Derfor tog den unge Åke sagen i egen hånd. De følgende år fik flere og flere øjnene op for hans rygsække, at Han i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. Det startede bare i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men nu har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større. Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri. Så køb en Fjällräven hvis du vil have en stærk og holdbar taske.