Adax skind pung brun 406801 Udvide

Super flot dollermappe i brun kalveskind fra Adax - 406801

Adax Adax

Nyhed

Super lækker Adax Chicago dollermappe i kalveskind, med plads til 16 kreditkort, samt  lynlåsrum til mønterne, 2 seddelrum og 4 mindre rum.

Flere detaljer

398,00 DKK

inkl. moms

Super lækker Adax Chicago dollermappe i kalveskind, med plads til 16 kreditkort, samt  lynlåsrum til mønterne, 2 seddelrum og 4 mindre rum.

Størrelse: 8 x 11 x 3 cm (HxB)

Farve: brun

RFID beskyttelse

I gamle dage var målet med de fleste tyverier enten at få kontanter eller ejendele - i dag er mange tyverier digitaliserede og pengene kommer i mange andre former end kontanter. I takt med, at flere og flere forskellige aspekter af vores moderne liv digitaliseres, er tyvene nødt til at blive mere kreative og følge med udviklingen.

RFID er en forkortelse for Radio Frequency Identification, den bruges i moderne kreditkort til at foretage betalinger uden direkte kontakt mellem kreditkort og terminal – det er  smart, men med en medfølgende risiko. Med en simpel teknologi som er tilgængelig på internettet er det i dag muligt for uvedkommende at aflæse dine kreditkortoplysninger på afstand. Dette skaber desværre en mulighed for misbrug af dine kreditkort uden din viden eller din accept – men frygt ej, vi er på forkant!

Vores RFID protection punge er beskyttet mod RFID aflæsning med et specielt blokeringsmateriale syet ind imellem foer og læder.

Dine kreditkort vil med dette blokeringsmateriale være beskyttet mod et eventuelt misbrug, og du kan føle dig sikker!

Adax er en anerkendt skindproducent som laver rigtigt flotte og lækre tasker osv. Grundlæggeren af Adax Eugen Silfen designer størstedelen af virksomhedens produkter." I 1982 blev Adax etableret af administrerende direktør Eugen Silfen. I dag har de mere end 100 ansat i forskellige lande. De producerer alle former for skind tasker, punge skind og selvfølgelig skind clutch. Skind taskerne fåes i mange farver og mange skindkvaliteter. Det gælder for pungene. Så kig ind til Zachos.dk og se det store udvalg.