Nedsat pris! Vaude Tecoleo M sort Udvide

Vaude skulder taske/ til laptop 13,3" i sort - Tecoleo M

Vaude Vaude

Nyhed

Skøn taske/skoletaske/studiebrug/arbejdstaske med plads til laptoppen, skolebøger, mapper, praktisk og mange gode detaljer.

Flere detaljer

316,80 DKK

inkl. moms

528,00 DKK inkl. moms

-40%

Super lækker taske fra VAUDE. Den indeholder: laptop rum til 13.3" 2 slide-in lommer 2 indvendig lommer nøgleringe og penne holder.

Lynlåslomme bagpå. integreret regnslag

Aftageligt hoftebælte slide-stop skulder polstring.
Vægt: 0,71 kg.
Størrelse:  28 x 34 x 10 cm
Farve: sort

VAUDE tager ansvar for menneske og natur. Som et moderne familieejet firma og Europas miljøvenlige udendørs udstyrsleverandører tager VAUDE sit ansvar for mennesket og naturen meget alvorligt. Siden 2001 har de brugt de strenge miljønormer bluesign ®, som kontrolleres i hele tekstil merværdikæden. De var også det første udendørs selskab ifølge EMAS øko certificeret. I fremtiden vil de forbedre deres miljøpræstationer og at fremstille hele produktsortimentet, miljøvenligt. De har gjorde meget for at blive Europas mest miljøvenlige udendørs outfitter. Så vi kan nyde naturen, igen i morgen. På denne måde er de pioner og spørgsmål konventioner og grænserne for hvad der er muligt. Bjerget er deres symbol for de høje krav til produkterne samt en passioneret oplevelsen af naturen.