Nedsat pris! The north face BorealisA93FL5C Udvide

Fed North face rygsæk til den sporty kvinde

The North Face The North Face

715752258196

Nyhed

Women's Borealis er specielt syet til at passe de kvindelige former, så du får den bedst mulige komfort med din north face rygsæk.

Flere detaljer

279,20 DKK

inkl. moms

698,00 DKK inkl. moms

-60%

Women's Borealis er den kendte Borealis Rygsæk specielt syet til passe de kvindelige former, skulderstropperne er udformet på en sådan måde at de ikke trykker på brysterne.
Der er god plads i rygsække i fire lag. Hovedrummet er udstyret med en computerlommer hvor du kan have din bærbare, den kan rumme alle størrelser optil 15". I det sekundære er der organisator som gør det til en leg at holde styr på alle småting. Der er vandflaskelomme.
Borealis Rygsæk kombinerer eventyr med behagelig opbevaring med tekniske stropper og en polstret Airmesh bagpanel med en rygrad Channel, der afspejler den nyeste tænkning i at beskytte udsatte områder på bærerens krop .

Features:
Kvinder-specifikke, Flexvent ™, sprøjtestøbte skulderstropper med ekstra PE-skum for ekstra komfort.
Behagelige, polstrede Chemise bagpanel med Spine Channel og PE plader for ekstra rygstøtte.
Polstret, vingede, stowable hoftebælte.
BackSaver nederste panel.
Stort hovedrum med polstret laptop sleeve.
Rum med organisationen.
Front stash lomme.
Netlomme til vand flaske.

Størrelse: 48 x 35 x 19 cm
Volumen 25 L
Vægt 1114 gr.

Laptop lomme 15": 38 cm x 3 cm x 27 cm

The North Face har fået navn efter en meget kold og barsk side af et bjerg. To klatre- og vandreentusiaster åbnede i 1966 en lille butik og har siden udviklet og produceret deres egne helt egne rygsække og telte. The North Face er helt fremme når det gælder udstyr og beklædning til eventyr. Deres rygsække er i super kvalitet og der er tænkt over alt. Rygsækkene findes i mange forskellige modeller i forhold til hvad man skal bruge dem til, og selvfølgelig findes de også i mange spændende farver. Kig ind til os og se det store udvalg!! Vi har alt på lager, så vi sender varerne hurtigt.