Nedsat pris! Fjäll Räven Chest strap sort Udvide

Fjäll Räven Chest strap sort kan bruges til kånken og mini - 23500

Fjäll Räven Fjäll Räven

7392158843152

Nyhed

Denne regulerbare Kånken Chest Strap monteres på skulderremmene på Kånken eller Kånken Mini 

Flere detaljer

35,20 DKK

inkl. moms

88,00 DKK inkl. moms

-60%

Denne regulerbare Kånken Chest Strap monteres på skulderremmene på Kånken eller Kånken Mini (eller andre rygsækkes skulderremme med en webbingbredde på 25 mm), så de ikke glider ud over skuldrene, men bliver samlet over brystet. Den største udvikling, der er sket for Kånken siden 1978!
Efter montering på skulderremmene kan brystremmen skydes op eller ned, så den passer til den enkeltes behov. I stikspændet sidder en fiks, lille fløjte, så du kan påkalde dig den fornødne opmærksomhed, når det påkræves. Og så er logoet reflekterende, så du kan ses i aftenmørket.

Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung dreng på 14 år fra Nordsverige som havde stor interesse for friluftsliv - han ville begive sig på en længere fjeldvandring, havde dog store problemer med de rygsække som fandtes på markedet,  da de føltes som små, pæreformede tasker med ringe bæresystem. Derfor tog den unge Åke sagen i egen hånd. De følgende år fik flere og flere øjnene op for hans rygsække, at Han i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. Det startede bare i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men nu har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større. Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri. Så køb en Fjällräven hvis du vil have en stærk og holdbar taske.