Nedsat pris! Nyhed Eastpak rygsæk model Tutor i flot mørkegrå, med plads til 16" computer Udvide

Eastpak rygsæk model Tutor i flot mørkegrå, med plads til 16" computer

Eastpak Eastpak

Nyhed

Populær rygsæk fra Eastpak i mørkegrå. Rygsækken har to store rum, det ene med computer rum med polstring til din 16", så computeren altid ligger godt beskyttet.  
 

Flere detaljer

638,40 DKK

inkl. moms

798,00 DKK inkl. moms

-20%

Populær rygsæk fra Eastpak i mørkegrå. Rygsækken har to store rum, det ene med computer rum med polstring til din 16", så computeren altid ligger godt beskyttet.   

Tasken har et multirum med lommer foran til mobil, kuglepenne og andre småting samt en lille aftagelig pose med lynlås
Forrest har rygsækken en mindre lomme med lynlås. På siden er der en holder til vanddunk. Taskens ryg og stropper er polstrede og har brystrem, som kan indstilles til at sidde oppe eller nede.  
Tutor er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende nylon og bunden er lavet i forstærket materiale.
 
Volume: 39 liter / udvidet 43 liter  
Computer sleeve: 40 x 32,5 x 5,5 cm.
Passer til computer 16 tommer
Størrelse: 32,5 x 48 x 31,5   cm. (BxHxD)
Farve: 77H Black Denim

Eastpak stammer tilbage fra 1952. Her starte man med at fremstille tasker og rygsække til den amerikanske hær. herefter udviklede Eastpak en kollektion af tasker i super robuste materialer, der sikrer holdbarheden og lang levetid. Kollektionen blev meget hurtigt populær hos de studerende og siden da er udviklingen gået hurtigt. Eastpak sælger i dag rygsække, bæltetasker, rejsetasker, skuldertasker, sportstasker og skoletasker i alverdens farver I hele verden. Kig ind til os på Zachos og se det store udvalg af Eastpak rygsække og penalhuse.