Nyhed Flot Spiral rygsæk med blomster i skønne farver - Enchanted floral Udvide

Flot Spiral rygsæk med blomster i skønne farver - Enchanted floral

Spiral Spiral

Nyhed

Flot rygsæk / skoletaske med blomster fra Spiral. Tasken er god til skolebrug men kan også anvendes i mange andre sammenhænge.

Flere detaljer

249,00 DKK

inkl. moms

Flot rygsæk / skoletaske med blomster fra Spiral. Tasken er god til skolebrug men kan også anvendes i mange andre sammenhænge.


Rygsækken har lynlåslukning og indvendig foret laptoplomme
Indvendig har den et lille lynlåsrum, 2 åbne lommer til evt nøgler / mobil samt 3 penneholdere.
Forstærkede, justerbare stropper
Rummelig forlomme med lynlåslukning
Håndtag/bærestrop
Åbning til høretelefoner/mediaport

Størrelse: 44 x 29 x 14 cm.

Materiale: tekstil

Volume: 18 L

Farve: Blandet

Minder om Jansport rygsæk

 


Her fortæller vi hvad der udgjorde grundlaget for Spiral


 En virkelig redegørelse for hvordan Spiral kom til at være  som den er...


 


I 2013 fangede øjet og fantasien hos en meget lille gruppe af unge modedesignerede fyre i Lopndon. En gruppe på ca 30 mennesker, der varierede i aldre og baggrunde tog toget en dag, og to ting stod straks ud. For det første transporterede næsten alle passagerer en form for bagage og for det andet en tydelig mangel på farve på en allerede kedelig forvitret London dag!


 


Diskussionen vendte hurtigt til ophidset impuls. Tal om en rygsæk, der opfyldte meget enkle kriterier; kvalitetskonstruktion, overkommelig pris og først og fremmest at genindføre unikt design til humørbræt.


Det startede med prøveudtagning og prototyper og ... hurtigt frem til november 2013, var de allerførste 10 Spiral rygsæk inden for rækkevidde rækkevidde.


 


Spiral kan nu findes i detailhandel i over 20 lande, på tværs af flere kontinenter og i nogle af verdens førende butikker. Men vores principper forbliver nøjagtigt ens - det er vores forpligtelse via Spiral at fortsætte med at levere høj kvalitet, slående rygsække, der resonerer med mennesker fra alle samfundslag.