Nedsat pris! The north face Recon sort Udvide

Praktisk og lækker North Face rygsæk i sort - Recon

The North Face The North Face

887867508715

Nyhed

Recon Rygsæk fra North Face byder på rigelig plads i tre rum, så du kan organisere dine ting. Passer til de fleste 15" bærbar computere.

Flere detaljer

389,00 DKK

inkl. moms

778,00 DKK inkl. moms

-50%

Denne robuste dagrygsæk har en polstret laptop lomme i hoved rummet, der passer til de fleste 15" computere.

Det sekundære rum og den lille lomme foran holder mindre personlige ting organiseret.
Den eksterne netlomme er ideel til at adskille evt, vådt grej.
Der er vandflaske lomme i hver side.
Formstøbte FlexVent TM stropper med ekstra polstring og det polstrede Airmesh bagpanelet med en Spine Channel som er den nyeste tænkning i at beskytte belastning på udsatte områder af bærerens krop, sådan at rygsækken bliver mere behagelig at bære og bruge. Inkl. bryst rem og hoftebælte.
Vægt: 1190 g

Størrelse: 48 cm X 33 cm X 29 cm

Computerrum: 15": 38 cm x 3 cm x 2


 

The North Face har fået navn efter en meget kold og barsk side af et bjerg. To klatre- og vandreentusiaster åbnede i 1966 en lille butik og har siden udviklet og produceret deres egne helt egne rygsække og telte. The North Face er helt fremme når det gælder udstyr og beklædning til eventyr. Deres rygsække er i super kvalitet og der er tænkt over alt. Rygsækkene findes i mange forskellige modeller i forhold til hvad man skal bruge dem til, og selvfølgelig findes de også i mange spændende farver. Kig ind til os og se det store udvalg!! Vi har alt på lager, så vi sender varerne hurtigt.