Nedsat pris! The north face Recon rød Udvide

Fed rød North Face rygsæk med rigtig god plads - Recon

The North Face The North Face

053329800271

Nyhed

Denne rygsæk tilbyder rigtig god plads og 3 delt rum så det er muligt at organisere dine ting nøjagtig som du vil have det. Der er tilmed beskyttet rum til 15" bærbar.
 

Flere detaljer

311,60 DKK

inkl. moms

779,00 DKK inkl. moms

-60%


Denne robuste dagsrygsæk har en polstret laptop lomme i hoved rummet, der passer til de fleste 15" bærbar.
Det sekundære rum og den lille lomme foran holder mindre personlige ejendele organiseret.
Endelig den eksterne netlomme er ideel til at holde det væsentlige indenfor rækkevidde, eller til at adskille vådt grej.
Der er vandflaskelomme i hver side.
Formstøbte FlexVent TM stropper med ekstra polstring og det polstrede Airmesh bagpanelet med en Spine Channel som er den nyeste tænkning i at beskytte belastning på udsatte områder af bærerens krop, sådan at rygsækken bliver mere behagelig at bære og bruge. Inkl. bryst rem og hoftebælte.
  Vægt: 1190 g
Størrelse: 48 cm X 33 cm X 29 cm
Computerrum: 15": 38 cm x 3 cm x 2

The North Face har fået navn efter en meget kold og barsk side af et bjerg. To klatre- og vandreentusiaster åbnede i 1966 en lille butik og har siden udviklet og produceret deres egne helt egne rygsække og telte. The North Face er helt fremme når det gælder udstyr og beklædning til eventyr. Deres rygsække er i super kvalitet og der er tænkt over alt. Rygsækkene findes i mange forskellige modeller i forhold til hvad man skal bruge dem til, og selvfølgelig findes de også i mange spændende farver. Kig ind til os og se det store udvalg!! Vi har alt på lager, så vi sender varerne hurtigt.