Nedsat pris! The north face Borealis women Udvide

NorthFace rygsæk til kvinder i en flot blå farve

The North Face The North Face

887040685424

Nyhed

Denne taske er lavet specielt til kvinder, da den er syet særligt så tasken ikke generer barmen eller andre steder når den sidder på skuldrene.

Flere detaljer

349,00 DKK

inkl. moms

698,00 DKK inkl. moms

-50%


Der er god plads i rygsække i fire lag. Hovedrummet er udstyret med en computerlommer hvor du kan have din bærbare, den kan rumme alle størrelser optil 15". I det sekundære er der organisator som gør det til en leg at holde styr på alle småting. Der er vandflaskelomme.Borealis Rygsæk kombinerer eventyr med behagelig opbevaring med tekniske stropper og en polstret Airmesh bagpanelet med en rygrad Channel, der afspejler den nyeste tænkning i at beskytte udsatte områder på bærerens krop .
Features:Kvinder-specifikke, Flexvent  „¢, sprøjtestøbte skulderstropper med ekstra PE-skum for ekstra komfort.Behagelige, polstrede Chemise bagpanel med Spine Channel og PE plader for ekstra rygstøtte.Polstret, vingede, stowable hoftebælte.BackSaver nederste panel.Stort hovedrum med polstret laptop sleeve.Rum med organisationen.Front stash lomme.Netlomme til vand flaske.
Størrelse: 48 x 35 x 19 cm
Volumen 25 L
Vægt 1114 gr.
Laptop lomme 15": 38 cm x 3 cm x 27 cm

The North Face har fået navn efter en meget kold og barsk side af et bjerg. To klatre- og vandreentusiaster åbnede i 1966 en lille butik og har siden udviklet og produceret deres egne helt egne rygsække og telte. The North Face er helt fremme når det gælder udstyr og beklædning til eventyr. Deres rygsække er i super kvalitet og der er tænkt over alt. Rygsækkene findes i mange forskellige modeller i forhold til hvad man skal bruge dem til, og selvfølgelig findes de også i mange spændende farver. Kig ind til os og se det store udvalg!! Vi har alt på lager, så vi sender varerne hurtigt.